Despre noi

Am început activitatea de implementare sisteme de umbrire în 2007, în Verona.

Încă din 2007, de când am întemeiat Pergosole în Verona, Italia, am dezvoltat o afacere destinată clienților exigenți care își doresc produse premium.

În timp, calitatea demonstrată în implementarea unor proiecte de anvergură din ce în ce mai mare pentru restaurante, hoteluri și baruri din nordul Italiei și din zonele litorale ne-a permis să ne remarcăm și să colaborăm cu cele mai mari branduri din domeniu, precum GIBUS, ARQUATI sau BRIANZATENDE.

Acum deținem exclusivitate pe piața românească în ceea ce privește importul sistemelor de umbrire a teraselor rezidențiale și comerciale și ne axăm în continuare pe produse premium față de cele de nișă ale concurenței.

Ce facem?

Cuvântul de căpătâi pentru noi este „adăpost”. De aceea importăm și dezvoltăm proiecte cu produse precum pergole bioclimatice sau retractabile din lemn sau aluminiu, copertine și marchize retractabile pentru terase, sisteme de închidere și de acoperire tip vela, grădini de iarnă, decking, precum și o serie de produse și accesorii conexe de tipul ușilor și balustradelor de sticlă, sistemelor de iluminat, audio sau de încălzire.

Practic, asigurăm casei tale o cameră în plus la exterior sau o recepție cu stil pentru spațiul tău comercial – un loc unde să te simți bine și protejat, așa cum îți place.

La ce suntem atenți?

La nevoile tale

Secretul nostru stă în a-ți asculta solicitările și viziunea, precum și în a ne concentra pe abilitățile și experiența echipei noastre. Ne străduim mereu să îmbinăm designul și tehnologia pentru a crea proiecte care să se plieze pe gustul tău. În plus, rămânem mereu fideli, cinstiți, de încredere și vom păstra mereu confidențialitatea celor discutate.

La design și integrarea în spațiu

Scopul nostru e să asigurăm confort și frumusețe, un stil modern, cu o atmosferă, iluminare și temperatură perfecte.

La calitatea serviciilor prestate

Ne dedicăm acestui scop întreaga energie. De aceea ne asigurăm că beneficiem doar de cele mai bune produse și oferim mai mult decât trainingul necesar tuturor membrilor echipei, indiferent de poziția ocupată.

La mediul înconjurător

Produsele noastre sunt sustenabile datorită unui consum minim de resurse și energie, ceea ce le face prietenoase cu mediul, minimizându-le amprenta de carbon.

Ce ne dorim?

Obiectivul nostru e să menținem la același nivel înalt de calitate furnizarea produselor de top către clienții noștri. Întrucât cunoaștem îndeaproape calitatea produselor fabricate în Italia, orice proiect are garanția unei calități incontestabile.

Cui ne adresăm?

Mare parte a beneficiarilor produselor noastre sunt activitățile  comerciale

Dar proiectele noastre vizează cu la fel de mult succes și spațiile private

Calitatea produselor noastre este garantată de partenerul nostru, Gibus, care își desfășoară activitatea în Padova. Acest producător este activ pe piața mondială de mai bine de 40 ani, fiind renumit pentru brevetele și certificatele inovatoare.

Oferim montaj și mentenanță la intervale regulate, precum și consultanță la domiciliu sau garanție pentru manopera de instalare.

Simultan, suntem extrem de deschiși oportunităților de colaborare cu arhitecți, ingineri și designeri alături de care să punem în valoare produsele noastre de umbrire, în special pergolele retractabile automatizate.

Ce ne recomandă?

Câteva dintre proiectele cu care ne mândrim

Hotel Bofenigo Verona

Hotel Internazionale Torri Verona

Hotel Ideal Malcesine Verona

“Garantăm cel mai bun raport calitate preț din România”

Alexandru Rădulescu, Director General, Pergosole Romania