SPAZIO

SPAZIO este noua serie de copertine cu brațe: rezultatul colaborării consolidate cu designerii Meneghello &Paolelli linia reelaborează conceptele tehnice ale seriei istorice DIM, îmbrăcându-le cu forme noi și sinuoase și îmbogățindu-le cu noi tehnologii.

SPAZIO este prima linie de produse care integrează brevetul Invisible Lock, un sistem care permite blocarea între capetele care susțin rolă și bara pătrată, asigurând astfel o continuitate estetică impecabilă între elementele structurale principale ale copertinei.

Modelele se disting prin brațele versatile de tip EDGE care permit atingerea proiecției maxime de 300 cm, în versiunea 60; și 400 cm, în versiunea 75.

Bara de susținere este din oțel solid, în timp ce toate celelalte elemente principale sunt din aluminiu acoperit vopsit, tamburul este din oțel zincat iar șuruburile din oțel inoxidabil.
SPAZIO poate fi instalata pe perete sau tavan și se actioneaza cu un motor sau cu manual.

Sunt disponibile două tipuri de iluminat opțional: LED Strip în partea inferioară a frontului, pentru a ilumina un spatiu cat mai mare când tenda este deschisă; și LED Ambient în partea superioară a brațelor, pentru a reflecta lumina pe material și, astfel, a genera un efect de ambianță.

Pentru ambele dimensiuni, Roll-up Volant este disponibil la cerere, un accesoriu care extinde versatilitatea de utilizare a copertinei fără a afecta cu nimic din punct de vedere al designului: de fapt, partea din față a volanului dispare în întregime în interiorul terminalului copertinei o dată cu inchiderea.

Culori

Bronze Gibus matt

Anthracite 416 Gibus sablé

Light inox Gibus metallic

White RAL 9010 satin

Ivory RAL 1013 satin

Design si Măsuri