MED TWIST
Noua pergola bioclimatica Med Twist este solutia pentru a crea un confort maxim si cheltuieli minime de energie.
 
Datorita celor doua brevete inovatoare, Twist Motion si Side Seal, noua bioclimatica actioneaza armonios asupra structurii de sustinere din aluminiu vopsit, sporindu-i eleganta si personalitatea si sporind eficenta.
 
Zona de dedesubt devine astfel un spatiu pentru a trai pe deplin si intr-o liniste totala.
Lamele au o micsorare de rotatie brevetata (Twist Motion) si pot trece de la pozitia orizontala de inchidere la cea de deschidere cu un unghi cuprins intre 0 si 135 de grade.
 
Miscarea, efectuata de un motor liniar invizibil spre exterior si controlat de o telecomanda, permite acestora sa se roteasca in asa fel incat sa regleze microclimatul si sa pritejeze eficient de soare si ploaie.
Dimensiuni stalpi 140×140 mm si fronton 310mm.
 
Deschizand usor lamele, beneficiati de o ventilatie naturala si placuta, in timp ce, orientandu-le in asa fel incat sa protejati soarele si lumina, va puteti bucura de o protectie solara totala, care va va permite sa traiti spatiul in deplina siguranta.
 
Mai mult, cu sistemul de inchidere patentat Gibus Side Seal, prin inchidere completa a lamelor in pozitie orizontala, veti avea adapost perfect de ploaie si drenaj excelent a apei, care va curge direct in canalele de drenaj.
Pentru izolarea de zgomote de ploaie si drenaj excelent a apei, care vva curge direct in canalele de drenaj.
 
Pentru izolarea de zgomote de ploaie, este posibila si izolarea interna a lamelor, cu o reducere a energie sonore generate de impactul loii asupra lamelor cu 70% (-5,6 dB)

Culori

Bronze Gibus matt

Anthracite 416 Gibus sablé

Corten Gibus sablé

Light inox Gibus metallic

White RAL 9010 satin

Ivory RAL 1013 satin

Anthracite RAL 7016 satin

Culoarea Lamelor

Culori

Alte Culori

Design si Măsuri