MED VARIA

VARIA este pergola bioclimatică personalizabilă din gama Gibus, alegerea perfectă pentru cei care doresc să experimenteze luxul confortului maxim.

Varia este o pergolă bioclimatică modulară din aluminiu extrudat vopsit in baie electrostatica un tratament care garantează o rezistență mai mare a culorii și a structurii în timp.

Disponibil în varianta autoportanta sau cu prindere in fatada vă permite să creați un adevărat colț de paradis în casa dvs. Structura integrează inchideri le laterale verticale capabile să garanteze intimitatea și protecția împotriva luminii, căldurii, insectelor sau vântului, combinând performanțele funcționale cu minimalismul liniilor.

De altfel este posibila adaugarea geamului glisant, utile pentru lunile mai reci care, pe lângă screenul de umbrire, vă permit să creați o cameră suplimentară , care poate fi modulată în funcție de climă și poate fi utilizată în toate sezoanele.

Lamele din aluminiu care alcătuiesc tavanul pergolei bioclimatice creează un microclimat confortabil și blochează radiația directă a soarelui, dacă sunt plasate într-o poziție ușor deschisă.

Odată închise, acestea ne protejează de ploaie care la randul ei este transportată în in jgheaburile laterale .

Varia cuprinde brevetul Side Seal, care garantează suportul perfect al lamelor cu grinzile de sprijin la închidere, împiedicând astfel pătrunderea apei sub structură. Brevetul Twist Motion, pe de altă parte, permite rotația cu pivot dublu a lamelor de la 0 ° la 135 ° și creează o îmbinare etanșă între lamă și jgheab atunci când este închisă, făcând zona de sub pergola și mai protejată de agenții atmosferici.
Dimensiunea stalpilor este de 140×140 mm iar frontonul masoara 310 mm

O verandă deschisă, un adăpost de soare în grădină sau pe terasă, un loc nou pentru a experimenta spațiul deschis: oricare ar fi visul tău, îl poți realiza.
Pergolele Gibus fac parte din Free Building și nu este necesar să solicitați autorizații municipale pentru a le instala în casa dvs.

Dacă sunteți designer sau arhitect, la noi puteți găsi soluția perfectă pentru proiectele dvs.

Culori

Bronze Gibus matt

Anthracite 416 Gibus sablé

Corten Gibus sablé

Chocolate Brown sablé

White RAL 9010 satin

Anthracite RAL 7016 satin

Culoarea Lamelor

Culori

Alte Culori

Design si Măsuri