AZIMUT

Azimut este o pergolă cu tavan retractabil din gama Pergolelor Gibus 90 °.
Tavanul este din PVC Opatex , rezistent la UV și impermeabil: o alegere motivată pentru a profit de spațiul exterior departe de orice element care ar putea perturba relaxarea.
Ceea ce caracterizează structura puternică și rezistentă sunt grinzile orizontale, perpendiculare pe picioare, concepute pentru a evita să fie nevoie să înclinați pergola pentru a scurge apa de ploaie.
Pentru ca orele petrecute sub pergola să fie plăcute și confidențiale, structura include sisteme de închidere laterală din material textil, caracterizat prin brevetul Inner Guide, care permite ghidajelor închiderilor laterale să fie complet integrate în stalpi.
Inchiderile laterale pot fi alese in tre variante: umbrire, , cristal transparent sau plasă pentru insecte.
De altfel se pot monta si sistemele glisante din geam temperat in interiorul sceenului.
Cum reușește structura să scurga apa de ploaie de pe tavan? Datorită sistemului caracteristic arcuit al profilelor de susținere a membranei, tavanul este capabil să dreneze apa de ploaie către structura perimetrală.
De fapt, jgheabul de colectare este integrat în cadrul perimetral, care ajuta drenarea prin stalpii structurii.
În cele din urmă, Azimut prezintă si sistemul patentat Anti-Splash: o margine mobilă care împiedică stropirea apei din jgheabul perimetral în interiorul pergolei.
Pentru a profita de un loc confortabil, clientul poate alege o actionare cu motor RTS sau IO Home-control.
În plus, pergotenda poate fi accesorizată cu sistemul de iluminare Led Spot, integrat în traverse, benzi LED colorate RGB sau perimetrale

Culori

Bronze Gibus matt

Anthracite 416 Gibus sablé

Corten Gibus sablé

Light inox Gibus metallic

White RAL 9010 satin

Ivory RAL 1013 satin

Anthracite RAL 7016 satin

Alte Culori

Design si Măsuri