Viva

VIVA este pergola înclinată cu acoperiș retractabil și design clasic.

Structura din aluminiu vopsita in baie electrostatica cu linii riguroase și rafinate. Pergola este echipată cu un jgheab portant din aluminiu , care face structura stabilă și de lungă durată. Structura este echipată cu un fronton diamantat, și  jgheab cu drenaj integrat în picioare. Estetica pergolei nu se limitează la caracteristicile structurii, ci este valoroasă și pentru numeroasele culori ale vopselei și ale tavanului de PVC Opatex rezistent la UV și impermeabil.

Pentru un drenaj bun acesta trebuie instalata cu o pantă minimă între 8% și 19% în funcție de proiecție, astfel încât să se asigure un confort maxim chiar și în zilele ploioase.

 În funcție de necesitățile de protecție, pergola poate fi integrată cu inchideri laterale, echipate cu tehnologie zip, care le fac stabile și rezistente la vânt.

Acestea pot fi echipate cu diferite tipuri de material: opac, umbrire, cristal transparent sau plasă pentru insecte.

 Nu lipsește tehnologia și numeroasele accesorii fac din această pergolă specială: încălzitoare, sistem de sunet, sistem de iluminare cu LED, fiecare detaliu este conceput pentru a face spațiul preferat să fie viu, elegant, funcțional și confortabil.

Culori Disponibile

Bronze Gibus matt

Anthracite 416 Gibus sablé

Corten Gibus sablé

Light inox Gibus metallic

White RAL 9010 satin

Ivory RAL 1013 satin

Anthracite RAL 7016 satin

Alte Culori

Design si Măsuri